ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρτίνες και ακόμη ένας και… έκλεισε στον άξονα

Μαρτίνες και ακόμη ένας και… έκλεισε στον άξονα

Δύο κινήσεις –εκτός αν υπάρξει ανατροπή των δεδομένων – πρόκειται να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι», προκειμένου να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους στο κέντρο. Αναφερόμαστε, βέβαια, στους Μανώλη Σιώπη (φωτό) και Νίκο Μαρτίνες.

Τα δεδομένα είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Ο πρώτος βρίσκεται πολύ κοντά στο «κλ. Βικελίδης» και, εντός της εβδομάδας, πρόκειται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις, που αφορούν κυρίως τον τρόπο, που ο παίκτης θα έρθει στο «Κλ. Βικελίδης». Από τη στιγμή που, κατά τα φαινόμενα, δεν τίθεται θέμα δανεισμού από τον Ολυμπιακό, αναζητείται η καλύτερη δυνατή φόρμουλα, προκειμένου να έρθουν οι επίσημες ανακοινώσεις, που θα ικανοποιήσουν τις εμπλεκόμενες πλευρές. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σιώπης είναι… κλεισμένος και απομένουν τα διαδικαστικά.

Οσον αφορά τον Νίκο Μαρτίνες, εκτιμάται ότι, τελικά, ο Αργεντινός θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο και θα φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, με την οποία φλερτάρει εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες. Ο Πάκο Ερέρα, αν και δεν ήταν απόλυτα θετικός στην περίπτωσή του, θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει είτε στα πλάγια της επίθεσης, είτε στον άξονα, γι’ αυτό και αυξάνονται οι πιθανότητες συμφωνίας. Αλλωστε, είναι γνωστό πως θετικοί για έλευσή του στην ομάδα είναι οι Θόδωρος Καρυπίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος. Η τρέχουσα εβδομάδα, λοιπόν, αναμένεται να κρίνει –έτσι ή αλλιώς – και τις δύο υποθέσεις, στις οποίες ο Αρης εμφανίζεται ως το ακλόνητο φαβορί.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (20/8)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top