ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/8) στον νέο δρόμο Πανεπιστημίου Κύπρου – Αγλαντζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε, κάτω από άγνωστες αιτίες, τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Λάρνακος, γύρω στις 7:00 το πρωί.

Η οδηγός, η οποία επέβαινε μόνη στο όχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα Cy Police Check Point, αρκετοί περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν την οδηγό να απεγκλωβιστεί αλλά και να μετακινήσουν το όχημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE