ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/8) στον νέο δρόμο Πανεπιστημίου Κύπρου – Αγλαντζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε, κάτω από άγνωστες αιτίες, τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Λάρνακος, γύρω στις 7:00 το πρωί.

Η οδηγός, η οποία επέβαινε μόνη στο όχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα Cy Police Check Point, αρκετοί περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν την οδηγό να απεγκλωβιστεί αλλά και να μετακινήσουν το όχημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE