ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο με το «καλημέρα» - Στο νοσοκομείο οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/8) στον νέο δρόμο Πανεπιστημίου Κύπρου – Αγλαντζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε, κάτω από άγνωστες αιτίες, τον έλεγχο του οχήματός της, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Λάρνακος, γύρω στις 7:00 το πρωί.

Η οδηγός, η οποία επέβαινε μόνη στο όχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα Cy Police Check Point, αρκετοί περαστικοί έσπευσαν να βοηθήσουν την οδηγό να απεγκλωβιστεί αλλά και να μετακινήσουν το όχημα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE