ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε υπαξιωματικό της ΕΦ- Υπόθεση με περίστροφο και χειροβομβίδα

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε υπαξιωματικό της ΕΦ- Υπόθεση με περίστροφο και χειροβομβίδα

Την 1η Αυγούστου καταγγέλθηκε από το ΓΓΕΕΦ στην Αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης ταβανιού σε λουτρό, που βρίσκεται εντός στρατοπέδου στο Σταυροβούνι, εντοπίστηκαν στρατιωτικό αδιάβροχο, εντός του οποίου υπήρχε περίστροφο, ποσότητα εκρηκτικής ύλης, βραδύκαυστο σχοινί, κουκούλα, καπνογόνα και χειροβομβίδα.

Η Αστυνομία μετέβη επί τόπου και παρέλαβε τα ανευρεθέντα και τα προώθησε στα αρμόδια Τμήματα για επιστημονικές εξετάσεις.

Στα τεκμήρια απομονώθηκε DNA, το οποίο -σύμφωνα με την Αστυνομία- ταυτίζεται με τον συλληφθέντα, ο οποίος είναι 47χρονος μόνιμος υπαξιωματικός της ΕΦ, από την Λεμεσό.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του και διενήργησε έρευνες στους χώρους που χρησιμοποιούσε ο ύποπτος εντός του στρατοπέδου, στο σπίτι και στα υποστατικά του.

Το πρωί της Τετάρτης (22/8) ο συλληφθείς, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top