Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Τονίζεται ότι το κάψιμο χόρτων, αποκλαδιών και σκυβάλων απαγορεύεται, ενώ η χρήση στο ύπαιθρο εργαλείων κοπής ή συγκόλλησης μετάλλων όπως σμιρίλιο, οξυγονοκόλληση ή ηλεκτροσυγκόλληση πρέπει να αποφεύγεται γιατί είναι από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης δασικών πυρκαγιών.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει επίσης, να δοθεί και στα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς από τις εξατμίσεις διαφόρων ηλεκτρογεννητριών ή υδραντλιών στο ύπαιθρο.
Όποιος αντιληφθεί καπνό ή φωτιά, μέσα ή κοντά στο δάσος παρακαλείται να ενημερώσει αμέσως τον πλησιέστερο Δασικό Σταθμό ή να τηλεφωνήσει στο 1407 (Τμήμα Δασών) ή στο 112 (Πυροσβεστική Υπηρεσία).
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις