Σάστισε ο Κουινέλης όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευτεί την Ήβη - VIDEO

Σάστισε ο Κουινέλης όταν ρωτήθηκε αν θα παντρευτεί την Ήβη - VIDEO

Ο Κουινέλης αποκαλύπτει ποιου μοιάζει η κόρη του και σαστίζει στην ερώτηση αν θα τον δούμε γαμπρό.

Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon, Splash μίλησε ο Μιχάλης Κουϊνέλης, με αφορμή τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του La Banda.

O γνωστός ράπερ, που πριν από δυόμισι περίπου μήνες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη νεογέννητη κορούλα του.

Με το χαμόγελο να πρωταγωνιστεί στο πρόσωπό του απάντησε: «Και νανουρίσματα ετοιμάζω. Πολύ καλή φάση είναι και νιώθω πολύ καλά. Δεν ξέρω αν θα είμαι ιδανικός πατέρας. Δεν ήμουν και πριν για να πω τώρα είμαι καλός. Τώρα θα δω και εγώ τι είμαι. Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει το παιδί. Μου λένε μερικοί ότι μοιάζει στην Ήβη και εμένα λένε κάποιοι ότι μοιάζει. Είναι και μικρό ακόμα. Αλλάζει.»

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον σύντροφο της Ήβης Αδάμου αν θα τον δούμε γαμπρό να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας απάντησε: «Τι ερώτηση ειναι αυτή; Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα γίνει και αυτό».

Δείτε τη συνέντευξη του Μιχάλη Κουινέλη στο video του gossiptv:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE