Χαιρετίζει την πρωτοβουλία ΠτΔ για την παιδεία ο Αβέρωφ

Χαιρετίζει την πρωτοβουλία ΠτΔ για την παιδεία ο Αβέρωφ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου χαιρετίζει, σε γραπτή δήλωση του, την πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς και προσθέτει ότι αναμένει από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να αποδεχτούν την πρόταση του Προέδρου.

«Θέλω να χαιρετήσω και τη σημερινή πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας σε μια ακόμη προσπάθεια για ομαλή έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αποδεικνύει τη θέληση του ιδίου και της Κυβέρνησης για να οδηγηθούμε σε λύση του προβλήματος. Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δείξουν καλή θέληση και να αποδεχτούν την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας», αναφέρει ο κ. Νεοφύτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE