ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Στο κελί 39χρονος

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Στο κελί 39χρονος

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε την Κυριακή (2/9) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, εναντίον 39χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνδρομής και βοήθειας σε απαγορευμένους μετανάστες για είσοδο ή παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, λαθρεμπόριο μεταναστών δια θαλάσσης και μεταφοράς προσώπων δια υδάτινης οδού με μη ασφαλές ή υπερφορτωμένο σκάφος.

Ο 39χρονος συνελήφθη το Σάββατο (1/9) μετά τον εντοπισμό δέκα μεταναστών στην επαρχία Πάφου. Οι μετανάστες είχαν αφιχθεί στην Κύπρο, με βάρκα, η οποία είχε προσαράξει σε περιοχή του Ακάμα.

Γύρω στις 8π.μ. του Σαββάτου (1/9) εντοπίστηκαν στην περιοχή των Λουτρών της Αφροδίτης και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, για εξακρίβωση των συνθηκών άφιξής τους στην Κύπρο. Η βάρκα στην οποία επέβαιναν εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 39χρονου, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Την Κυριακή (2/9), ο 39χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, γα έκδοση διατάγματος κράτησής του. Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό του αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Οι υπόλοιποι εννιά μετανάστες, μετά το τέλος των εξετάσεων, μεταφέρθηκαν στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην Κοκκινοτριμιθιά.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς και το ΤΑΕ Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top