ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανακοινώνει τα δικά της μέτρα η ΠΟΕΔ

ΜΕΤΩΠΟ - ΠΑΙΔΕΙΑ: Ανακοινώνει τα δικά της μέτρα η ΠΟΕΔ

Τα μέτρα τα οποία προτίθεται να θέσει από την Δευτέρα (3/9) σε ισχύ ως αντίδραση στις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου της 4ης Ιουλίου, καθώς και οδηγίες προς τα μέλη της θα ετοιμάσει το βράδυ της Κυριακής (2/9) η ΠΟΕΔ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων, είναι προγραμματισμένο να συνέλθει στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής (2/9).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο από τα μέτρα που θα παρθούν θα αφορούν την επιμόρφωση, την αποχή δηλαδή των εκπαιδευτικών από σεμινάρια, και τις μετακινήσεις, δηλαδή κανένας εκπαιδευτικός δεν θα μετακινείται από το σχολείο του είτε για συναντήσεις με το Υπουργείο Παιδείας είτε για άλλο λόγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE