ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε φορτηγό που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε φορτηγό που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα ξημερώματα της Τρίτης (4/9) ξέσπασε νέα φωτιά σε όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ώρα 04.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα μάρκας Mercedes στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά την έξοδο της Επισκοπής.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.50.

Από την πυρκαγιά το φορτηγό όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής και της καμπίνας ενώ επίσης καταστράφηκε και μέρος του φορτίου (ζωοτροφές) που μετέφερε.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης στο όχημα.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (3/9) σημειώθηκαν δύο παρόμοια περιστατικά στους αυτοκινητόδρομους Λεμεσού - Λευκωσίας και Καλού Χωριού - Αεροδρομίου Λάρνακας. 

Το πιο κάτω βίντεο και η φωτογραφία δημοσιεύθηκαν στην σελίδα Cy Police Check Point

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE