ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε φορτηγό που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε φορτηγό που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα ξημερώματα της Τρίτης (4/9) ξέσπασε νέα φωτιά σε όχημα που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ώρα 04.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φορτηγό όχημα μάρκας Mercedes στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά την έξοδο της Επισκοπής.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.50.

Από την πυρκαγιά το φορτηγό όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής και της καμπίνας ενώ επίσης καταστράφηκε και μέρος του φορτίου (ζωοτροφές) που μετέφερε.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης στο όχημα.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (3/9) σημειώθηκαν δύο παρόμοια περιστατικά στους αυτοκινητόδρομους Λεμεσού - Λευκωσίας και Καλού Χωριού - Αεροδρομίου Λάρνακας. 

Το πιο κάτω βίντεο και η φωτογραφία δημοσιεύθηκαν στην σελίδα Cy Police Check Point

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE