Σε μαύρο χάλι τα κυπριακά σχολεία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που μιλούν

Σε μαύρο χάλι τα κυπριακά σχολεία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που μιλούν

Φωτογραφίες και βίντεο από σχολεία- εργοτάξια ανεβάζουν από τη Δευτέρα (03/09) οι εκπαιδευτικοί της Κύπρου.

Στα σχολεία πήγαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές την Δευτέρα (03/09) και κατέγραψαν τις κτηριακές υποδομές των σχολείων της Κύπρου.

Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις, οι κίνδυνοι για την ασφάλεια των μαθητών είναι ορατοί.

Από τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο, διαπιστώνει κανείς πως στα πλείστα σχολεία είναι ακατάλληλα για να φιλοξενήσουν τους μαθητές την ερχομένη εβδομάδα.

Όπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί, καλούν την Κυβέρνηση να αποσύρει τα μέτρα που έχει λάβει και να ασχοληθεί με τα ουσιαστικά προβλήματα της παιδείας.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο facebook

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE