Λέσβος: 12χρονο αγόρι πνίγηκε ενώ κολυμπούσε

Λέσβος: 12χρονο αγόρι πνίγηκε ενώ κολυμπούσε

Μόλις στα 12 του χρόνια και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί έχασε τη ζωή του ένα αγόρι σε παραλία της Λέσβου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Lesvosnews.gr το 12χρονο παιδί κολυμπούσε μπροστά από γνωστό κατάστημα που διαθέτει θαλάσσια παιχνίδια και έκανε βουτιές.

Το ίδιο μέσο αναφέρει ότι το παιδί βρέθηκε από λουόμενους κοντά σε ένα φουσκωτό παιχνίδι χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Αμέσως το έβγαλαν στην ακτή όπου, δύο ναυαγοσώστες του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια μετέφεραν το αγόρι στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου, όπου οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να το σώσουν. Μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, αλλά δυστυχώς το άτυχο παιδάκι δεν επανήλθε.

Ήδη η Λιμενική Αρχή έχει επιληφθεί του συμβάντος και διενεργεί ανακρίσεις για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE