Ελικόπτερο κατέπεσε στην Κωνσταντινούπολη

Ελικόπτερο κατέπεσε στην Κωνσταντινούπολη

Ελικόπτερο κατέπεσε στη θάλασσα του Μαρμαρά, ανοιχτά της περιοχής Μάλτεπε της ασιατικής Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δύο άνθρωποι διασώθηκαν, ωστόσο δεν είναι γνωστές άλλες πληροφορίες.  Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE