ΚΟΣΜΟΣ

87χρονος ηθοποιός χωρίζει την 27χρονη σύζυγό του γιατί αρνείται να…κοιμάται μαζί του

87χρονος ηθοποιός χωρίζει την 27χρονη σύζυγό του γιατί αρνείται να…κοιμάται μαζί του

Ένας 87χρονος δημοφιλής Ρώσος ηθοποιός, που έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 140 ταινίες , γίνεται παγκοσμίως γνωστός μέσω του χωρισμού του.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα ο 87χρονος Ivan Krasko, χωρίζει την 27χρονη σύζυγό του Natalia καθώς η γυναίκα του αρνείται να κοιμηθεί μαζί του, καθώς ανησυχεί μήπως μείνει έγκυος. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με τον 87χρονο σχεδόν αμέσως μετά το γάμο τους η 27χρονη δεν ήθελε να έχουν ερωτικές επαφές καθώς δεν θα είχαν τα λεφτά να μεγαλώσουν ένα παιδί, ούτε και μια στέγη δική τους για να μείνουν.

Ο Κrosko που πέρσι δήλωνε ότι θέλει παιδιά με τη σύζυγό του, τώρα ζητά διαζύγιο, με την 27χρονη βέβαια να μην έχει και άδικα, καθώς μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή οικογένεια και δεν θα ήθελε την ίδια μοίρα και για το παιδί της.

«Δεν θα ήθελα να είμαι μια single μητέρα, παιδί σημαίνει ευθύνες και εμείς δεν έχουμε ούτε το δικό μας χώρο να μένουμε» η δήλωση της Natalia.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι από τη μέρα του γάμου της και έπειτα διαμένουν μαζί με τον εγγονό του 87χρονου σε διαμέρισμα που έχει στην Μόσχα.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο 87χρονος τώρα θα γυρίσει στην πρώην γυναίκα του, επίσης Ναταλία, με την οποία έχει αποκτήσει τους δύο νεότερους γιούς του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top