Επ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι βροχές έφεραν κατολισθήσεις στον δρόμο Γεράσας-Καλού Χωριού

Επ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Οι βροχές έφεραν κατολισθήσεις στον δρόμο Γεράσας-Καλού Χωριού

Κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών έχουν σημειωθεί στον δρόμο Γεράσας – Καλού Χωριού, Λεμεσού, λόγω της βροχόπτωσης στις ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατολισθήσεις σημειώθηκαν σε διάφορα σημεία στο οδόστρωμα του δρόμου Γεράσας – Καλού Χωριού, στην κατεύθυνση προς Καλό Χωριό.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να οδηγούν τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και παρέχουν προτεραιότητα σε εξ αντιθέτου διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Η Αστυνομία συστήνει, επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.