ΚΟΣΜΟΣ

22χρονη κατηγορείται ότι βίασε 14χρονο αγόρι- Στο ίδιο δωμάτιο κοιμόταν ο άντρας της και τα παιδιά της

22χρονη κατηγορείται ότι βίασε 14χρονο αγόρι- Στο ίδιο δωμάτιο κοιμόταν ο άντρας της και τα παιδιά της

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι βίασε 14χρονο αγόρι με την μητέρα του ανήλικου να καταγγέλλει την υπόθεση στην Αστυνομία αφού βρήκε σημάδια στο σώμα του γιου της.

Σύμφωνα με την Gainsville Sun η 22χρονη, η οποία και συνελήφθη, έστελνε επανειλημμένα μηνύματα μέσω εφαρμογών του κινητού στον 14χρονο να την συναντήσει στο υπνοδωμάτιο, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων της στο σπίτι του αγοριού.

Ο ανήλικος ανέφερε στην αστυνομία πως είχε απορρίψει αρκετές φορές της ανήθικες προτάσεις της 22χρονης, πριν μπει μια φορά στο δωμάτιο της και της ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει πρόθεση να συνεναίσει σε αυτά που σχεδίαζε η Maryie McKay.

Τότε, όπως κατάθεσε ο 14χρονος, η 22χρονη άρχισε να το φιλά και να του βγάζει τα ρούχα, πριν προχωρήσει σε σεξουαλικές επαφές μαζί του χωρίς τη θέλησή του, με τον σύζυγο και τα παιδιά να κοινούνται στο ίδιο δωμάτιο.

Την επόμενη μέρα μάλιστα, άρχισε να του στέλνει μηνύματα πως θέλει να είναι ζευγάρι και ότι δεν σταμάτησε να τον σκέφτεται ενώ ένα μήνα αργότερα τον εντόπισε σε στάση λεωφορείου, προτείνοντάς του να τον πάει στο σχολείο, ωστόσο τον οδήγησε στο σπίτι της όπου τον βίασε για δεύτερη φορά.

Υπήρχε και τριτη επαφή λίγες μέρες αργότερα, αναφέρει η τοπική αστυνομία έως ότου η μητέρα του ανήλικου δει στο σώμα του γιου της σημάδια από σεξουαλικές επαφές και καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές.

Μάλιστα όπως δηλώνει η μητέρα του ανήλικου κατά την ώρα του βιασμού του γιου της στο σπίτι της 22χρονης βρίσκονταν τόσο ο σύζυγος, όσο και τα παιδιά της  Maryie Mc Key, με την μητέρα 5 παιδιών να μην παραδέχεται τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top