ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Καταγγέλλουν τον πρόεδρο της Ερευνητικής – Η στιχομυθία με ασκούμενη δικηγόρο

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Καταγγέλλουν τον πρόεδρο της Ερευνητικής – Η στιχομυθία με ασκούμενη δικηγόρο

Σε καταγγελία εναντίον του προέδρου της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού προέβη το δικηγορικό γραφείο Λ. Παπαφιλίππου & Σία Δ.Ε.Π.Ε.

Η καταγγελία αφορά περιστατικό που έλαβε χώρα στο περιθώριο της ακροαματικής διαδικασίας και ο Γιώργος Αρέστη καταγγέλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα και τον πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με τη Δήμητρα Λάντου («Ο Φιλελεύθερος») κατά το διάλειμμα, ο κ. Αρέστη ρώτησε τρεις παρευρισκόμενους πού εργάζονται.

Ο πρώτος ήταν δημοσιογράφος, ο δεύτερος δικηγόρος της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας και η τρίτη απάντησε ότι είναι ασκούμενη στο δικηγορικό γραφείο Παπαφιλίππου.

Τότε ο πρόεδρος τη ρώτησε ποιον εκπροσωπεί και η δικηγόρος απάντησε δεν γνωρίζει και ότι απλώς κλήθηκε από τους εργοδότες της να παρακολουθήσει τη συνεδρία.

Μάλιστα, ο κ. Αρέστη ανέφερε ότι σε προηγούμενη συνεδρία είχε ρωτήσει εκτός αίθουσας έναν άλλο δικηγόρο για το ποιόν εκπροσωπεί. Όπως είπε, ο συγκεκριμένος ήταν αναιδέστατος και αράδιασε τη νομοθεσία. «Υποψιάζομαι για ποιον εργάζεστε», ανέφερε.

Στην επιστολή του δικηγορικού γραφείου αναφέρεται ότι ουδέποτε ο πρόεδρος ρώτησε να δηλώσουν παρευρισκόμενοι για το ποιοι είναι ή ποιους εκπροσωπούν.

Το δικηγορικό γραφείο διευκρίνισε ότι τόσο ο δικηγόρος-συνέταιρος όσο και η ασκούμενη είχαν θέση στο ακροατήριο και ότι ενεργούσαν στα πλαίσια του καθήκοντός τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top