Η ομορφότερη στιγμή από το γαμήλιο γλέντι της Αντριάνας Αθανασίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ομορφότερη στιγμή από το γαμήλιο γλέντι της Αντριάνας Αθανασίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αρχισυντάκτρια της Χριστιάνας Αριστοτέλους παντρεύτηκε κι εμείς παρατηρώντας το άλμπουμ της βρήκαμε ένα πραγματικά υπέροχο στιγμιότυπο. 

Η Αντριάνα Aθανασίου ντύθηκε νυφούλα το Σάββατο, 8/9 σε έναν γάμο με λαμπερούς καλεσμένους και πολλή αγάπη .

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής 'Με αγάπη Χριστιάνα' παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο, μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας και έρωτα.

Η Αντριάνα Αθανασίου έλαμπε στο παραμυθένιο νυφικό της και ήταν ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της.

Η αρχισυντάκτρια ευχαρίστησε τους καλεσμένους της με την δημοσίευση φωτογραφιών αδημοσίευτων από τον γάμο της και το σχόλιο: 'Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ που ήσασταν εκεί αυτήν την όμορφη μέρα της ζωής μας. Οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Ευχαριστώ και όλους αυτούς που βοήθησαν για να γίνει αυτή η νύχτα μαγική...'.

Το ωραιότερο στιγμιότυπο από το γαμήλιο γλέντι όταν ο γαμπρός σήκωσε τη νύφη  στην αγκαλιά του:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE