Υποβαθμίστηκε, αλλά παραμένει επικίνδυνος ο τυφώνας Φλόρενς

Υποβαθμίστηκε, αλλά παραμένει επικίνδυνος ο τυφώνας Φλόρενς

Ο τυφώνας Φλόρενς υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 3 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον, με τους ανέμους να εξασθενούν, αλλά παραμένει επικίνδυνος, ανακοίνωσε απόψε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ (NHC).

Ο τυφώνας «βρίσκεται περίπου 755 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Μιρτλ Μπιτς στη Νότια Καρολίνα, με τους ανέμους να εξασθενούν και να φθάνουν τα 205 χλμ. την ώρα, με πιο ισχυρές ριπές ανέμου», διευκρινίζει σε νεότερο δελτίο που εξέδωσε το NHC, το οποίο εδρεύει στο Μαϊάμι, στη Φλόριντα.

Παρότι μια αργή εξασθένιση αναμένεται να αρχίσει έως αργά την Πέμπτη, ο Φλόρενς παραμένει ένας εξαιρετικά επικίνδυνος τυφώνας κυρίως μόλις θα πλησιάζει τις αμερικανικές ακτές αργά την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσθέτει το NHC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Πική: Το διπλωματικό παράθυρο για το Κυπριακό πρέπει να αξιοποιηθεί

Η Κυπριακή Δημοκρατία στηρίζει την ενισχυμένη προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ, επενδύει στο αυξημένο ενδιαφέρον της ΕΕ και θεωρεί σημαντικό τον διορισμό του ειδικού εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Κυπριακό, δήλωσε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Ειρήνη Πική, σημειώνοντας παράλληλα ότι το υφιστάμενο διπλωματικό παράθυρο πρέπει να αξιοποιηθεί με ενότητα, σοβαρότητα και εθνική αυτοπεποίθηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE