Υποβαθμίστηκε, αλλά παραμένει επικίνδυνος ο τυφώνας Φλόρενς

Υποβαθμίστηκε, αλλά παραμένει επικίνδυνος ο τυφώνας Φλόρενς

Ο τυφώνας Φλόρενς υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 3 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον, με τους ανέμους να εξασθενούν, αλλά παραμένει επικίνδυνος, ανακοίνωσε απόψε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ (NHC).

Ο τυφώνας «βρίσκεται περίπου 755 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Μιρτλ Μπιτς στη Νότια Καρολίνα, με τους ανέμους να εξασθενούν και να φθάνουν τα 205 χλμ. την ώρα, με πιο ισχυρές ριπές ανέμου», διευκρινίζει σε νεότερο δελτίο που εξέδωσε το NHC, το οποίο εδρεύει στο Μαϊάμι, στη Φλόριντα.

Παρότι μια αργή εξασθένιση αναμένεται να αρχίσει έως αργά την Πέμπτη, ο Φλόρενς παραμένει ένας εξαιρετικά επικίνδυνος τυφώνας κυρίως μόλις θα πλησιάζει τις αμερικανικές ακτές αργά την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσθέτει το NHC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE