Υποβαθμίστηκε, αλλά παραμένει επικίνδυνος ο τυφώνας Φλόρενς

Υποβαθμίστηκε, αλλά παραμένει επικίνδυνος ο τυφώνας Φλόρενς

Ο τυφώνας Φλόρενς υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 3 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον, με τους ανέμους να εξασθενούν, αλλά παραμένει επικίνδυνος, ανακοίνωσε απόψε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων των ΗΠΑ (NHC).

Ο τυφώνας «βρίσκεται περίπου 755 χλμ. ανατολικά-νοτιοανατολικά της Μιρτλ Μπιτς στη Νότια Καρολίνα, με τους ανέμους να εξασθενούν και να φθάνουν τα 205 χλμ. την ώρα, με πιο ισχυρές ριπές ανέμου», διευκρινίζει σε νεότερο δελτίο που εξέδωσε το NHC, το οποίο εδρεύει στο Μαϊάμι, στη Φλόριντα.

Παρότι μια αργή εξασθένιση αναμένεται να αρχίσει έως αργά την Πέμπτη, ο Φλόρενς παραμένει ένας εξαιρετικά επικίνδυνος τυφώνας κυρίως μόλις θα πλησιάζει τις αμερικανικές ακτές αργά την Πέμπτη και την Παρασκευή, προσθέτει το NHC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE