ΚΟΣΜΟΣ

Έδιωξαν 6χρονο αγοράκι από το σχολείο για το χτένισμά του- Έξαλλη η μητέρα του

Έδιωξαν 6χρονο αγοράκι από το σχολείο για το χτένισμά του- Έξαλλη η μητέρα του

Το 6χρονο αγοράκι ήταν πολύ χαρούμενο που θα επέστρεφε στο σχολείο, θέλοντας να δείξει στους συμμαθητές το νέο του χτένισμα, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν άρεσε στην διευθύντρια, η οποία κάλεσε τη μητέρα του στο σχολείο και της ανακοίνωσε τα δυσάρεστα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βρετανία ο 6χρονος Charlie δεν έγινε δεκτός στο σχολείο, καθώς η διευθύντρια κάλεσε την 26χρονη μητέρα του και της ανέφερε ότι θα έπρεπε να πάρει στο σπίτι τον γιο της, καθώς το χτένισμα του είναι «επικίνδυνο» για τα άλλα παιδιά.

Συγκεκριμένα ο μικρός χτένισε τα μαλλιά του «μοϊκάνα» τεσσάρων εκατοστών, κάτι που δεν άρεσε στη διευθύντρια και ζήτησε από τη μητέρα του να του ξυρίσει το κεφάλι, αν θα τον έκανε δεκτό στο σχολείο.

Τα λόγια της διευθύντριας εξόργισαν τη μητέρα, η οποία δήλωσε ότι αυτό είναι άδικο για τον γιο της, τη στιγμή που άλλα παιδάκια έχουν πιο εκκεντρικά χτενίσματα και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει σχολείο στο παιδί της.

«Έκλαψα μπροστά στο παιδί με τα λόγια της, αφού ήθελε να μου στείλει το μήνυμα ότι δεν είμαι καλή μητέρα» τα λόγια της 26χρονης με τον Charlie να επιστρέφει στο σχολείο όπου η δασκάλα του αναγκάστηκε να του βάλει νερό στα μαλλιά και να του χαλάσει τη κόμμωση, με τον μικρούλη να επιστρέφει στο σπίτι στεναχωρημένος και επηρεασμένος ψυχολογικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top