Βίγκαν ζευγάρι υιοθέτησε μπρόκολο γιατί δεν ήθελε παιδί από σάρκα και αίμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βίγκαν ζευγάρι υιοθέτησε μπρόκολο γιατί δεν ήθελε παιδί από σάρκα και αίμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον γύρο του διαδικτύου, κάνει η είδηση για ένα ζευγάρι από τη Σεβίλη της Ισπανίας, που ξεπέρασε τα όρια στο… πόσο βίγκαν μπορεί να γίνει κανείς.

Ο λόγος για τον Μάριο Μποστέζ και την Ιρίν Σάντσο, οι οποίοι κατόρθωσαν να υιοθετήσουν ένα… μπρόκολο που προέρχεται από την Ιαπωνία.

Το συγκεκριμένο βίγκαν ζευγάρι είχε να αντιμετωπίσει μια περίπλοκη διαδικασία για να αποδείξει, τελικά, ότι μπορεί να φροντίσει το μπρόκολο κρατώντας το σε βέλτιστες συνθήκες, ώστε να μην μαραθεί.

«Δεν θέλαμε ένα παιδί που θα αποτελείται από σάρκα και δέρμα γιατί είμαστε βίγκαν», σχολίασε ο περήφανος πατέρας.

Τέλος, μετά από τη μακρά διαδικασία κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν και το μικρό Μπρασικαρέα, όπως βάπτισαν το παιδί τους, ξεκουράζεται στο δωμάτιο του, το οποίο έχει πράσινο χρώμα.

«Είναι καλύτερο να τα υιοθετήσουν όταν είναι μικρά βλαστάρια, αφού είναι λιγότερο τραυματικό γι ‘αυτά», εξήγησε η Ιρίν, η οποία πάντα ήθελε ένα παιδί από την Ιαπωνία, συνεχίζοντας:

«Στην Ιαπωνία δεν θέλουν τα μπρόκολα και μερικές φορές τα αφήνουν να φύγουν ή τα εγκαταλείπουν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ανοίγοντας τα χαρτιά του για τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE