ΜΟΝΗ: 'Έπηξαν' οι οδηγοί - Ξανά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΟΝΗ:  'Έπηξαν' οι οδηγοί - Ξανά στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δόθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας 17/09 στην κυκλοφορία η λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά τη Μονή, που είχε κλείσει νωρίτερα, λόγω τροχαίας σύγκρουσης.

Ωστόσο στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE