ΤΡΟΧΑΙΟ MALL: Κυκλοφοριακό κομφούζιο – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής  

ΤΡΟΧΑΙΟ MALL: Κυκλοφοριακό κομφούζιο – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής  

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17/09 όπου ‘παρέλυσε’ την κίνηση από την πρωτεύουσα.

Μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε πλησίον του Μall of Cyprus.

Λόγω  του ατυχήματος ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, πριν από τον κυκλικό κόμβο, παρά το Μall of Cyprus στη Λευκωσία, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Τα οχήματα διοχετεύονται προς τον αυτοκινητόδρομο, από την έξοδο προς Mall, μέσω Λατσιών και της οδού Καλαμών.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας τα οχήματα των οδηγών σχηματίζουν ουρές λόγω της ώρας αιχμής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE