ΤΟΥΡΚΙΑ: Ένταλμα σύλληψης για 110 εν ενεργεία στρατιωτικών της Αεροπορίας

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ένταλμα σύλληψης για 110 εν ενεργεία στρατιωτικών της Αεροπορίας

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε τουρκικό δικαστήριο για 110 εν ενεργεία στρατιωτικούς της τουρκικής Αεροπορίας στο πλαίσιο των ερευνών για την οργάνωση FETO (κίνημα Γκιουλέν).

Σύμφωνα με την εισαγγελία Άγκυρας, οι ύποπτοι χρησιμοποιήθηκαν για την επικοινωνία μεταξύ των έμπιστων ιμάμηδων και των στρατιωτών μελών της οργάνωσης Γκιουλέν. Η επιχείρηση συλλήψεων είναι σε εξέλιξη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.