ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη σε σουβλατζίδικο – Ζημιές στο υποστατικό 56χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη σε σουβλατζίδικο – Ζημιές στο υποστατικό 56χρονου

Έκρηξη σημειώθηκε σε σουβλατζίδικο στη Λεμεσό τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 02:00 σημειώθηκε έκρηξη σε σουβλατζίδικο ιδιοκτησίας 56χρονου, που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Νικολάου.

Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλετο σε εργοστασιακή κροτίδα, την οποία οι δράστες τοποθέτησαν στη γυάλινη πρόσοψη του υποστατικού.

Ο ιδιοκτήτης δεν εξέφρασε υποψίες εναντίον οποιουδήποτε προσώπου, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE