ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: Στο κατεχόμενο λιμάνι της Κερύνειας οι πέντε Αιγύπτιοι

ΑΠΑΓΩΓΗ ΨΑΡΑΔΩΝ: Στο κατεχόμενο λιμάνι της Κερύνειας οι πέντε Αιγύπτιοι

Παράνομα στο κατεχόμενο λιμάνι της Κερύνειας κρατούνται οι πέντε ψαράδες που απήχθηκαν από τις κατοχικές αρχές το απόγευμα της Παρασκευής (21/9).

Πρόκειται για ψαράδες αιγυπτιακής καταγωγής που επέβαιναν στο αλιευτικό «Γεια σου καΐκι μου, Άι Νικόλα» της γνωστής εταιρείας «Τα ψαροκάικα».

Βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα, 7.5 ναυτικά μίλια βόρεια του Κορμακίτη όταν προσεγγίστηκε από σκάφος των κατοχικών αρχών και υποχρεώθηκε να καταπλεύσει στο κλειστό λιμάνι της Κερύνειας.

Οι πέντε ψαράδες ενημερώθηκαν ότι βρίσκονται υπό σύλληψη, ενώ Κυπριακή Δημοκρατία, Ηνωμένα Έθνη και δικοινοτικές επιτροπές, προέβησαν σε διαβήματα και ενέργειες για την απελευθέρωσή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.