ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Παραλίγο φονικό - Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Παραλίγο φονικό - Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση

Πληροφορία για τραυματισμένο με μαχαίρι πρόσωπο έλαβε αργά το απόγευμα της Παρασκευής (21/9) η αστυνομία στην ελεύθερη Αμμόχωστο.

Συγκεκριμένα, 41χρονος μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Αμμοχώστου με τρία τραύματα από μαχαίρι στο κεφάλι.

Ο 41χρονος τραυματίας, μόνιμος κάτοικος Αγίας Νάπας, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έκανε παρατήρηση σε κάποιο γείτονά του και όταν αργότερα μετέβηκε στο περίπτερο, αυτός του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε στο κεφάλι.

Στον τραυματία έγιναν συρραφές και το εδόθη εξιτήριο, ενώ μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.