Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ στην Τούμπα

Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ παίρνει μέτρα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αποστολή της ΑΕΚ, τοποθετώντας δίχτυ πίσω από τον πάγκο των κιτρινόμαυρων στην Τούμπα.

Το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League και ήδη στο στρατόπεδο των γηπεδούχων κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες πριν από την αυριανή αναμέτρηση.

Στον ΠΑΟΚ παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και έτσι τοποθετούν ένα προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Φυσικά, σε όλες τις θύρες θα υπάρχει πολύ αυστηρός έλεγχος για να μην συμβεί το οτιδήποτε.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE