Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ στην Τούμπα

Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ παίρνει μέτρα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αποστολή της ΑΕΚ, τοποθετώντας δίχτυ πίσω από τον πάγκο των κιτρινόμαυρων στην Τούμπα.

Το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League και ήδη στο στρατόπεδο των γηπεδούχων κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες πριν από την αυριανή αναμέτρηση.

Στον ΠΑΟΚ παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και έτσι τοποθετούν ένα προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Φυσικά, σε όλες τις θύρες θα υπάρχει πολύ αυστηρός έλεγχος για να μην συμβεί το οτιδήποτε.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE