Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ στην Τούμπα

Προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ παίρνει μέτρα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αποστολή της ΑΕΚ, τοποθετώντας δίχτυ πίσω από τον πάγκο των κιτρινόμαυρων στην Τούμπα.

Το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League και ήδη στο στρατόπεδο των γηπεδούχων κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες πριν από την αυριανή αναμέτρηση.

Στον ΠΑΟΚ παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και έτσι τοποθετούν ένα προστατευτικό δίχτυ πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Φυσικά, σε όλες τις θύρες θα υπάρχει πολύ αυστηρός έλεγχος για να μην συμβεί το οτιδήποτε.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE