ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιλογή διπλού για ΑΕΛ και Ερμή, πόνταρε τώρα Megabet Plus!

Επιλογή διπλού για ΑΕΛ και Ερμή, πόνταρε τώρα Megabet Plus!

Τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα με δύο αγώνες για το Σάββατο: ΕΝΠ-Ερμής (18:00) και Πάφος-ΑΕΛ (20:00).

Η Megabet Plus προσφέρει τόσο στην ιστοσελίδα της, www.megabetplus.com.cy, όσο και στα πρακτορεία, τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

18:00 ΕΝΠ-Ερμής
Ο Ερμής φιλοξενείται στο Παραλίμνι και δικαιολογημένα θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης απέναντι στην Ένωση, που ψάχνει ακόμη να βρει τον ρυθμό της στην πρώτη κατηγορία.

Η επιλογή του διπλού είναι στο 2,05 στην Megabet Plus, ενώ ο άσος για νίκη της Ένωσης δίνει 3.33. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.42.
Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.99. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.64.

20:00 Πάφος-ΑΕΛ
Η ΑΕΛ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης απέναντι σε μια ομάδα που παρουσιάζει πρόβλημα συνοχής. Μπορεί η Πάφος στην πρεμιέρα να έκοψε βαθμούς από την Ανόρθωση στην έδρα της, αλλά η ΑΕΛ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο.

Η απόδοση του διπλού είναι στο 2,11 στην Megabet Plus, ενώ ο άσος για νίκη της Πάφου είναι στο 3.39. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.20.
Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 2.09, ενώ για το under είναι 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.83.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

H ιστοσελίδα της Megabet Plus παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top