Παρέλυσε ο αυτοκινητόδρομος Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρέλυσε ο αυτοκινητόδρομος Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας.

 

Δύο ακινητοποιημένα οχήματα, σε δύο διαφορετικά σημεία του αυτοκινητοδρόμου παρέλυσαν το ήδη προβληματικό οδικό δίκτυο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Πιο συγκεκριμένα, ΙΧ όχημα ακινητοποιήθηκε στην δεξιά πλευρά του δρόμου στην αερογέφυρα Ανθούπολης, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, ενώ λίγο πιο κάτω, πριν την Τεχνική Σχολή, δεύτερο ΙΧ όχημα ακινητοποιήθηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου, δυσχεραίνοντας έτσι τη διέλευση των οχημάτων.

Να σημειώσουμε πως οι ουρές των αυτοκίνητών είχαν φτάσει μέχρι και στο ύψος της σχολής Pascal.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.