Παρέλυσε ο αυτοκινητόδρομος Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρέλυσε ο αυτοκινητόδρομος Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας.

 

Δύο ακινητοποιημένα οχήματα, σε δύο διαφορετικά σημεία του αυτοκινητοδρόμου παρέλυσαν το ήδη προβληματικό οδικό δίκτυο Κοκκινοτριμιθιάς – Λευκωσίας, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Πιο συγκεκριμένα, ΙΧ όχημα ακινητοποιήθηκε στην δεξιά πλευρά του δρόμου στην αερογέφυρα Ανθούπολης, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, ενώ λίγο πιο κάτω, πριν την Τεχνική Σχολή, δεύτερο ΙΧ όχημα ακινητοποιήθηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου, δυσχεραίνοντας έτσι τη διέλευση των οχημάτων.

Να σημειώσουμε πως οι ουρές των αυτοκίνητών είχαν φτάσει μέχρι και στο ύψος της σχολής Pascal.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.