ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Στο άψε σβήσε η δικαστική διαδικασία –Χωρίς δικηγόρο ο 35χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Στο άψε σβήσε η δικαστική διαδικασία –Χωρίς δικηγόρο ο 35χρονος

Εγκρίθηκε το αίτημα της Αστυνομίας για 8ημερη προσωποκράτηση του 35χρονου απαγωγέα των 10χρονων μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Καμάρων.

Η δικαστική διαδικασία για την έκδοση του διατάγματος ήταν κεκλεισμένων των θυρών και… εξπρές, αφού άρχισε λίγο μετά τις 09:00 (26/09) και ολοκληρώθηκε μερικά λεπτά αργότερα.

Ο ύποπτος δεν εκπροσωπήθηκε από κάποιον δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτησή του.

Πάντως, η ατμόσφαιρα εκτός δικαστηρίου δεν ήταν ηλεκτρισμένη. Η Αστυνομία έλαβε (αισθητά) μέτρα ασφαλείας, ωστόσο δεν υπήρχαν εντάσεις, ούτε άτομα που είχαν εχθρικές διαθέσεις έναντι του υπόπτου.

Οι δύο 10χρονοι μαθητές συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και σήμερα (26/09) θα διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις από ειδικούς γιατρούς. Θα μιλήσουν επίσης με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top