Θα ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες της Κύπρου!

Θα ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες της Κύπρου!

Ο Αντρέας Δανιήλ αγωνίζεται στον Ονήσιλο Σωτήρας στο πρωτάθλημα Β΄Κατηγορίας και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Οθέλλο σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας στου στη νίκη με 2-1.

Ο Δανιήλ, ο οποίος είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από Σωτήρα μεριά, αν συνεχίσει να βελτιώνεται με τέτοιο ρυθμό θα απασχολήσει σε κάποια φάση τις μεγάλες ομάδες του νησιού.

Ο Δανιήλ είχε και συμμετοχές και με τις μικρότερες Εθνικές της χώρας μας.

Βέβαια μοναδικός καθρέφτης το γήπεδο και εκεί είναι που κρίνονται όλοι. Ίδωμεν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE