Θα ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες της Κύπρου!

Θα ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ τις ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες της Κύπρου!

Ο Αντρέας Δανιήλ αγωνίζεται στον Ονήσιλο Σωτήρας στο πρωτάθλημα Β΄Κατηγορίας και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Οθέλλο σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας στου στη νίκη με 2-1.

Ο Δανιήλ, ο οποίος είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από Σωτήρα μεριά, αν συνεχίσει να βελτιώνεται με τέτοιο ρυθμό θα απασχολήσει σε κάποια φάση τις μεγάλες ομάδες του νησιού.

Ο Δανιήλ είχε και συμμετοχές και με τις μικρότερες Εθνικές της χώρας μας.

Βέβαια μοναδικός καθρέφτης το γήπεδο και εκεί είναι που κρίνονται όλοι. Ίδωμεν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE