Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Κινδυνεύουν υποστατικά - Δίνει μάχη με τις φλόγες η Πυροσβεστική -Φωτογραφίες
Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στη Λευκωσία την Τρίτη (13/5).
Ο Κύπριος τεχνικός του Απόλλωνα ζει κάθε παιχνίδι έντονα, μιλάει, φωνάζει και καθοδηγεί κάθε δευτερόλεπτο τους παίκτες του. Και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα.
Χαρακτηριστικό ήταν το πλάνο αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα στον αγώνα Απόλλων-Βασιλεία, όταν οι γαλάζιοι εξασφάλισαν το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και το ξέσπασμα του Αυγουστή στη φυσούνα του ΓΣΠ.
Ακόμη μια χαρακτηριστική κίνηση ήταν και αυτή στο πρόσφατο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα αμέσως μετά το γκολ του Φακούντο Περέιρα που λύτρωσε τον Απόλλωνα και τον Αυγουστή.
Α.Χ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις