Το λαμπερό πάρτι για τα 5 χρόνια ζωής του ThemaOnline

Το λαμπερό πάρτι για τα 5 χρόνια ζωής του ThemaOnline

Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε το ThemaOnline τα πέντε του χρόνια ανελλιπoύς και αμερόληπτης ενημέρωσης.

Το λαμπερό πάρτι για τα 5 χρόνια ζωής της ιστοσελίδας, ToThemaOnline, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26/9 παρουσία των εκλεκτών προσκεκλημένων και συνεργατών του ομίλου World News Media.

Στο Μοοn lounge and bar, με μουσική και φαγητό υποδέχτηκε ο Αντώνης Δημητρίου και η σύζυγός του, Μαρία Δημητρίου τους εκπρόσωπους των διαφημιστικών γραφείων, αλλά και πλήθος επωνύμων από την πολιτικη ζωή, τον αθλητικό κόσμο και την κυπριακή showbiz.

Κορύφωση της βραδιάς η κοπή της τούρτας, με το σβήσιμο των κεριών σε κλίμα ευγνωμοσύνης για την υποστήριξη του κόσμου στον αδιάκοπο αγώνα του ThemaOnline για ενημέρωση.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την βραδιά: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE