Το λαμπερό πάρτι για τα 5 χρόνια ζωής του ThemaOnline

Το λαμπερό πάρτι για τα 5 χρόνια ζωής του ThemaOnline

Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε το ThemaOnline τα πέντε του χρόνια ανελλιπoύς και αμερόληπτης ενημέρωσης.

Το λαμπερό πάρτι για τα 5 χρόνια ζωής της ιστοσελίδας, ToThemaOnline, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 26/9 παρουσία των εκλεκτών προσκεκλημένων και συνεργατών του ομίλου World News Media.

Στο Μοοn lounge and bar, με μουσική και φαγητό υποδέχτηκε ο Αντώνης Δημητρίου και η σύζυγός του, Μαρία Δημητρίου τους εκπρόσωπους των διαφημιστικών γραφείων, αλλά και πλήθος επωνύμων από την πολιτικη ζωή, τον αθλητικό κόσμο και την κυπριακή showbiz.

Κορύφωση της βραδιάς η κοπή της τούρτας, με το σβήσιμο των κεριών σε κλίμα ευγνωμοσύνης για την υποστήριξη του κόσμου στον αδιάκοπο αγώνα του ThemaOnline για ενημέρωση.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την βραδιά: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE