ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι νέοι εκπρόσωποι Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών - Τα βιογραφικά τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι νέοι εκπρόσωποι Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών - Τα βιογραφικά τους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το νέο γραφείο Τύπου της ανακοίνωσε η Συμμαχία Πολιτών την Παρασκευή (28/9).

Η Πολιτική Σύγκλητος της Συμμαχίας Πολιτών σε συνεδρίαση την Πέμπτη (27/9) επικύρωσε την απόφαση της Γραμματείας του Κινήματος για την πλήρωση των θέσεων  του Εκπροσώπου  Τύπου και των δυο αναπληρωτών Εκπροσώπων Τύπου.

Εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε ο κ. Ανδρέας Αποστόλου, αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου η κα. Γεωργία Αντωνίου και η κα. Ρένα Γιαβάση.

Ακολουθούν βιογραφικά των Εκπροσώπων:

Ανδρέας Αποστόλου

O Ανδρέας Α. Αποστόλου γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 16/7/1986.Είναι ο πρωτότοκος γιος του Απόστολου και της Χριστίνας. Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Είναι παντρεμένος με την Θεοδοσία Αποστόλου - Χρίστου και απέκτησαν μαζί την Χριστίνα και τον Κωνσταντίνο Αποστόλου.

Φοίτησε στο Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας από το οποίο αποφοίτησε με άριστα. Υπηρέτησε την Εθνική Φρουρά και μόλις ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία σπούδασε με υποτροφία στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών.Μετά την κατάκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου MEng(Master of Engineer) σαν Πολιτικός Μηχανικός και Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο φοίτησε στο Bristol Business School κατακτώντας το δεύτερο του μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc Business Management).

Εργάστηκε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Συμμαχίας Πολιτών και υπηρέτησε το Κίνημα από διάφορες θέσεις από την ημέρα λειτουργίας του.

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου που ιδρύθηκε εις μνήμη της μητέρας του μετά που έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο το 2006.

Γεωργία Αντωνίου

Η Γεωργία Αντωνίου κατοικεί στη Λευκωσία. Έχει σπουδάσει γαλλική γλώσσα και φιλολογία στο πανεπιστήμιο Lumière Lyon II στη Lyon της Γαλλίας  και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές μου με ένα μεταπτυχιακό (master) στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Εδώ και 11 χρόνια υπηρετεί τον τομέα της εκπαίδευσης διδάσκοντας γαλλικά όλων των επιπέδων σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και σε ενήλικες. Εργάστηκε σε αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας και συνεχίζει μέχρι σήμερα να παραδίδει μαθήματα.

Ρένα Γιαβάση

Η Ρένα Γιαβάση γεννήθηκε το 1977 στη Λευκωσία. Είναι κάτοικος Αγλαντζιάς με καταγωγή από την κατεχόμενη κωμόπολη Λύση. Είναι έγγαμη και μητέρα δυο αγοριών. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ Δασουπόλεως. Σπούδασε Μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δούλεψε επί σειρά ετών στη δημοσιογραφία ενώ το 2013 εργάστηκε στην επικοινωνιακή ομάδα της υποψηφιότητας του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Γιώργου Λιλλήκα. Με την ίδρυση της Συμμαχίας Πολιτών ανέλαβε τη θέση της Διευθύντριας του Γραφείου Τύπου του Κινήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top