Στο 29% η συμμετοχή στο δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ

Στο 29% η συμμετοχή στο δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ

Δύο ώρες πριν το κλείσιμο της κάλπης, το ποσοστό συμμετοχής στο δημοψήφισμα της Κυριακής 30/09 επί της συμφωνίας για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας παρέμενε αρκετά χαμηλό.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή της ΠΓΔΜ, το ποσοστό συμμετοχής μέχρι τις 17:00 τοπική ώρα ανήλθε στο 29%.

Οι κάλπες για το δημοψήφισμα θα κλείσουν στις 19:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Κύπρου).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE