Ούτε ο Σέρχιο Ράμος για τη Ρεάλ!

Ούτε ο Σέρχιο Ράμος για τη Ρεάλ!

Για λόγους ξεκούρασης (ταλαιπωρημένα ισχία) έμεινε εκτός του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ο αρχηγός των Μαδριλένων, με τους Μαρσέλο, Ισκο, Μπέιλ να παραμένουν τραυματίες.

Η Ρεάλ δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και εκτός αυτού έχει να διαχειριστεί και τέσσερις κορυφαίες απουσίες. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στη Μόσχα για την 2η αγωνιστική του Champions League κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αλλά από την αποστολή απουσιάζουν οι τρεις τραυματίες Μαρσέλο, Ισκο, Γκάρεθ Μπέιλ. Μόνο που ο Χουλέν Λοπετέγκι επέλεξε να ρισκάρει και να αφήσει εκτός ταξιδιού και τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος. Ο τελευταίος δεν έχει κάτι, με τον προπονητή των Μερένγκες να εξηγεί ότι χρειάζεται ξεκούραση και ειδικά τα ισχία του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η ΑΟΖ που άργησε σχεδόν 20 χρόνια: Τι σημαίνει πραγματικά η ιστορική συμφωνία Κύπρου–Λιβάνου

Η υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ μεταξύ Κύπρου και Λιβάνου δεν είναι απλώς μια διμερής πράξη συνεργασίας. Συνιστά την επανεκκίνηση ενός φακέλου που βρισκόταν παγωμένος σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά και μια κίνηση με ευρύτερη γεωπολιτική σημασία στην Ανατολική Μεσόγειο, όπου ο ενεργειακός χάρτης αναδιατάσσεται με ταχείς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE