ΚΑΙΡΟΣ: Υποψία για βροχές - Σε 'λογικά' επίπεδα η θερμοκρασία

ΚΑΙΡΟΣ: Υποψία για βροχές - Σε 'λογικά' επίπεδα η θερμοκρασία

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη (2/10), αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση µεµονωµένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές του εσωτερικού και βορειοανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς µέχρι 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τις αυγινές ώρες θα εµφανίζονται ψηλές νεφώσεις από τα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.