ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «χρυσοπλήρωσαν» και τους εξαπάτησε – 12 χρόνια και ακόμη περιμένουν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «χρυσοπλήρωσαν» και τους εξαπάτησε – 12 χρόνια και ακόμη περιμένουν

Σύλληψη 60χρονου για απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Στη σύλληψη 60χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε την Πέμπτη 04/10 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με καταγγελίες που δέχθηκε η Αστυνομία από δύο πρόσωπα, κατά το έτος 2006, οι παραπονούμενοι φέρονται να προσεγγίστηκαν από τον 60χρονο, ώστε να τους πωλήσει τέσσερα τεμάχια γης, στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, αυτοί του έδωσαν το συνολικό ποσό των £114,684 (λιρών Κύπρου), το οποίο αφορούσε την αγορά, μεταβίβαση και πληρωμή φόρων των πιο πάνω τεμαχίων.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα, τα εν λόγω τεμάχια δεν μεταβιβάστηκαν στο όνομά τους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE