ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Απίστευτο πόσες τραπεζικές κάρτες κουβαλούσαν μαζί τους

ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Απίστευτο πόσες τραπεζικές κάρτες κουβαλούσαν μαζί τους

Yπόθεση εντοπισμού πλαστών τραπεζικών καρτών που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κάρτες βρέθηκαν στην κατοχή τεσσάρων προσώπων που έφτασαν στο αεροδρόμιο Πάφου το βράδυ της Πέμπτης (4/10) και ακολούθως συνελήφθησαν.

Πρόκειται για πρόσωπα από την Εσθονία ηλικίας 25 , 32,31 και 32 χρόνων .

Συγκεκριμένα, στις αποσκευές τους εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν μεταξύ των οποίων ο ηλεκτρονικός υπολογιστής .

Επίσης εντοπίστηκαν 268 τραπεζικές κάρτες που πιθανόν να είναι πλαστές και, άλλες 16  τραπεζικές κάρτες που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα και συνελήφθησαν. 

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων εξετάζονται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλαστογραφίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, στη συνεδρίαση που σηματοδότησε την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, πήρε αποφάσεις που προκαλούν πολιτικό αντίκτυπο και συζητήσεις εντός και εκτός κόμματος. Η εξαίρεση από τον κανόνα των τριών θητειών για τους βουλευτές Γιώργο Λουκαΐδη και Άριστο Δαμιανού, σε συνδυασμό με την απουσία από τα ψηφοδέλτια της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Κώστα Κώστα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα τόσο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ όσο και για τις ισορροπίες στη βάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE