ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Απίστευτο πόσες τραπεζικές κάρτες κουβαλούσαν μαζί τους

ΑΕΡ. ΠΑΦΟΥ: Απίστευτο πόσες τραπεζικές κάρτες κουβαλούσαν μαζί τους

Yπόθεση εντοπισμού πλαστών τραπεζικών καρτών που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κάρτες βρέθηκαν στην κατοχή τεσσάρων προσώπων που έφτασαν στο αεροδρόμιο Πάφου το βράδυ της Πέμπτης (4/10) και ακολούθως συνελήφθησαν.

Πρόκειται για πρόσωπα από την Εσθονία ηλικίας 25 , 32,31 και 32 χρόνων .

Συγκεκριμένα, στις αποσκευές τους εντοπίστηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν μεταξύ των οποίων ο ηλεκτρονικός υπολογιστής .

Επίσης εντοπίστηκαν 268 τραπεζικές κάρτες που πιθανόν να είναι πλαστές και, άλλες 16  τραπεζικές κάρτες που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα και συνελήφθησαν. 

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων εξετάζονται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλαστογραφίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE