ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο – Καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε κόρη υπαλλήλου του

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο – Καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε κόρη υπαλλήλου του

Συνελήφθη κτηνοτρόφος από κοινότητα της Επαρχίας Λευκωσίας, έπειτα από καταγγελία εναντίον του, για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», η μητέρα του 15χρονου θύματος, από χώρα της Ευρώπης, εργαζόταν στη φάρμα του υπόπτου που διατηρεί σε χωριό της Λευκωσίας και η ανήλικη κόρη της διέμενε μαζί της.

Εδώ και έναν χρόνο, η μητέρα μετακινήθηκε σε άλλο υποστατικό του ιδίου ιδιοκτήτη και την περασμένη βδομάδα προσήλθε με την κόρη της στην Αστυνομία όπου η ανήλικη προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του εργοδότη της. 

Ο ύποπτος τέθηκε την Πέμπτη (4/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, σε διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όπου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η καταγγελία φαίνεται να έγινε τώρα επειδή η 15χρονη πρόσφατα έχει εκμυστηρευθεί στη μητέρα της τα όσα υποστηρίζει ότι συνέβαιναν. 

Από την 15χρονη λήφθηκε οπτικογραφημένη κατάθεση για την υπόθεση.     

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

            

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top