Ξεκίνησε με τρεις ώρες καθυστέρηση η Τριμερής στην Ελούντα

Ξεκίνησε με τρεις ώρες καθυστέρηση η Τριμερής στην Ελούντα

Σε εξέλιξη βρίσκεται (13:40) η 6η Τριμερής Σύνοδος Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου στην Ελούντα της Κρήτης, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Η Σύνοδος των τριών ηγετών ξεκίνησε στη 13:20 με περίπου 3 ώρες καθυστέρηση, καθώς προηγήθηκαν οι διμερείς επαφές που διήρκεσαν περισσότερο από τον αρχικό προγραμματισμό.

Αναμένεται ότι οι τρεις ηγέτες θα υιοθετήσουν Κοινή Διακήρυξη, ενώ μετά το πέρας των τριμερών διαβουλεύσεων θα υπογραφεί αριθμός συμφωνιών και θα ακολουθήσουν δηλώσεις των τριών ηγετών στους δημοσιογράφους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ η Κύπρος: Επιλογή παρουσίας και όχι απουσίας

Στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ η Κύπρος: Επιλογή παρουσίας και όχι απουσίας

Η απόφαση της κυβέρνησης να συμμετάσχει στη συνάντηση του υπό διαμόρφωση «Συμβουλίου Ειρήνης», με πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τραμπ, άνοιξε έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης στο εσωτερικό.