Ξεκίνησε με τρεις ώρες καθυστέρηση η Τριμερής στην Ελούντα

Ξεκίνησε με τρεις ώρες καθυστέρηση η Τριμερής στην Ελούντα

Σε εξέλιξη βρίσκεται (13:40) η 6η Τριμερής Σύνοδος Κύπρου-Ελλάδας-Αιγύπτου στην Ελούντα της Κρήτης, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Η Σύνοδος των τριών ηγετών ξεκίνησε στη 13:20 με περίπου 3 ώρες καθυστέρηση, καθώς προηγήθηκαν οι διμερείς επαφές που διήρκεσαν περισσότερο από τον αρχικό προγραμματισμό.

Αναμένεται ότι οι τρεις ηγέτες θα υιοθετήσουν Κοινή Διακήρυξη, ενώ μετά το πέρας των τριμερών διαβουλεύσεων θα υπογραφεί αριθμός συμφωνιών και θα ακολουθήσουν δηλώσεις των τριών ηγετών στους δημοσιογράφους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE