ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Σωρεία καταγγελιών για φορτηγά -Διπλοκάμπινο με ταχύτητα 120 χλμ. και φορτίο

ΚΥΠΡΟΣ: Σωρεία καταγγελιών για φορτηγά -Διπλοκάμπινο με ταχύτητα 120 χλμ. και φορτίο

Έντονοι οι έλεγχοι της Αστυνομίας το τελευταίο διάστημα στα φορτηγά οχήματα, μετά και το δυστύχημα της Τρίτης 2/10, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λεμεσού, με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς.

Καλά ενημερωμένες πηγές του ThemaOnline, αναφέρουν ότι οι έλεγχοι φορτηγών οχημάτων, είναι καθημερινοί, με τα μέλη της Αστυνομίας να καλούνται να εντοπίσουν επικίνδυνα οχήματα, μετά και από καταγγελίες πολιτών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, εκτός από τους ελέγχους ταχύτητας, επιθεωρούν οπτικά και την κατάσταση που βρίσκεται το φορτίο του εκάστοτε οχήματος, όπως επίσης και κρίσιμα σημεία, όπως ελαστικά και φώτα.

Οι συχνότερες αναφορές πολιτών, όπως πληροφορούμαστε, φαίνεται να είναι ακάλυπτο φορτίο όπως, οικοδομικά υλικά, φρούτα και λαχανικά, με τις καταγγελίες τις περισσότερες φορές να κάνουν λόγο για αντικείμενα που πέφτουν από τα εν κινήσει φορτηγά.

Ένα χαρακτηριστικό συμβάν σημειώθηκε -σύμφωνα με καταγγελία πολίτη- την Τετάρτη (10/10) στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος των Λατσιών, όπου οδηγός διπλοκάμπινου έτρεχε με 120 χλμ, σέρνοντας επιπρόσθετη καρότσα με φορτίο.

Πάντως, καθημερινά μέλη της Αστυνομίας καλούνται, πολλές φορές ακόμη και με κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητας, να απομακρύνουν αντικείμενα που πέφτουν από διάφορα οχήματα στους αυτοκινητόδρομους.

Παρά τα όσα τραγικά γίναμε μάρτυρες το τελευταίο διάστημα, κάποιοι παρουσιάζονται ανέτοιμοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ταλαιπωρώντας και θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου.

Χρίστος Ζήνωνος

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top