Η σπάνια συνέντευξη της συζύγου του Γρίβα – Τι της είπε πριν ξεκινήσει ο αγώνας της ΕΟΚΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σπάνια συνέντευξη της συζύγου του Γρίβα – Τι της είπε πριν ξεκινήσει ο αγώνας της ΕΟΚΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Δεν μου αρέσει η δημοσιότητα. Θα σας μιλήσω για τον Στρατηγό –τον άντρα μου – αλλά για μένα να μη γράψετε ούτε λέξη!».

Ήταν λίγο μετά το τέλος του Αγώνα και την υπογραφή των Συμφωνιών Ζυρίχης-Λονδίνου, όταν ο δημοσιογράφος του ελληνικού περιοδικού «ΕΙΚΟΝΕΣ», Παναγιώτης Ν. Ευστρατίου, λάμβανε την αμετάκλητη απόφαση της Βασιλικής Ντέκα ή κυρίας Διγενή, όπως την γνώριζαν στη γειτονιά, να μην αναφέρει πολλά για τον εαυτό της.

Της γυναίκας πίσω από τον Γρίβα που ο κόσμος δεν γνώρισε και που περίμενε στωικά τον σύζυγό της επί πέντε χρόνια να γυρίσει πίσω.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE