ΚΥΠΡΟΣ: Ο τρόπος καταστροφής προϊόντων από το Τμήμα Τελωνείων - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Ο τρόπος καταστροφής προϊόντων από το Τμήμα Τελωνείων - VIDEO

Το Τμήμα Τελωνείων Κύπρου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο τρόπος καταστροφής παράνομων προϊόντων.

Συγκεκριμένα το Τμήμα Τελωνείων μετέφερε στην Μονάδα Ολικής Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΧΥΤΥ) Κόσιης προϊόντα τα οποία κατασχεθήκαν από την Υπηρεσία.

Πρόκειται για προϊόντα μεταφοράς και καταστροφής καπνικών και είδη που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής (πνευματικής) ιδιοκτησίας.

Δείτε την διαδικασία που ακολουθήθηκε:

https://www.youtube.com/watch?v=I7HuQO2w99Q

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE