LIFESTYLE

Η δημόσια τοποθέτηση της Μαριέλλας Σαββίδη στην κόντρα Καπουτζίδη - Ουγγαρέζου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

Η δημόσια τοποθέτηση της Μαριέλλας Σαββίδη στην κόντρα Καπουτζίδη - Ουγγαρέζου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

Η Μαριέλλα Σαββίδη τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Καπουτζίδη και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. 

Η Κύπρια ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησής της στα social media εξέφρασε και δημόσια την άποψή της και πήρε θέση στην κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του πρώην συνεργάτη της, Γιώργου Καπουτζιδη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου.  

Όπως έγραψε: «Άντε πάλι με την καραμέλα του bullying.» Φράση που την έχω ακούσει πάρα πολλές φορές από ανθρώπους που έχουν πάντα πρόβλημα με αυτό. Γιατί δεν τους αρέσει να τους θυμίζεις πόσο κακοί μπορεί να γίνονται. Γιατί εάν δεν κοροιδέψουν τον άλλον που διαφέρει από αυτούς πώς θα εδραιώσουν την «ανωτερότητά» τους;»

Και συνέχισε:«Έχω σαν οδηγό στην ζωή μου ότι όταν συμβαίνει κάτι άδικο μπροστά στα μάτια μας και σιωπάμε, ότι η σιωπή μας αποτελεί συνενοχή στο άδικο. Και γι’αυτό όποτε βρέθηκα σε οποιοδήποτε χώρο, σπίτι, καφέ, τηλεοπτική εκπομπή και ειπώθηκε οτιδήποτε ρατσιστικό και προσβλητικό για κάποιον όσον αφορούσε τον σωματότυπό του, τον σεξουαλικό προσανατολισμό του, την θρησκεία του, ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ και έστησα ανάστημα σ´αυτόν που έκανε το bullying

 

Τέλος η Μαριέλλα Σαββίδη μίλησε και για την Εθνική Ελλάδος, όπου συνεργάστηκε με τον Καπουτζίδη: «Για μένα η Εθνική Ελλάδος δεν σήμαινε απλώς την έναρξη της καριέρας μου στην Ελλάδα με ένα υπερταλαντούχο σεναριογράφο. Σήμαινε την συμμετοχή μου σε μια σειρά που δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της και έδειξε αλήθειες που μέχρι τότε δεν είχαν ξαναπροβληθεί με αυτό τον τρόπο. Που εξέθεσε τους καθημερινούς θύτες μιας κοινωνίας που αρέσκονται να νιώθουν πάντα ανώτεροι σε οτιδήποτε δεν τους μοιάζει. Και γι ´αυτό και μόνο θα είμαι πάντα περήφανη ykapoutzidis που ήμουνα κομμάτι αυτής της σειράς και έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου. Και θα σε ευχαριστώ πάντα και θα σε αγαπώ. Και για αυτό και για όλα όσα πρεσβεύεις με τόση αξιοπρέπεια.».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top