Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο – Κτυπήθηκε από περιπολικό και ασθενοφόρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο – Κτυπήθηκε από περιπολικό και ασθενοφόρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έχασε τη ζωή του στη σκηνή 19χρονος άνδρας, όταν κτυπήθηκε από δυο οχήματα ενώ κινείτο πεζός.

Ο άτυχος Ewan Clover σκοτώθηκε στις 04:35 τα ξημερώματα της Κυριακής 14/10 όταν ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο τον κτύπησαν στον αυτοκινητόδρομο A14 στην πόλη Rougham του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία ο νεαρός ήταν στο οδόστρωμα όταν κτυπήθηκε διαδοχικά από τα δυο οχήματα με τον 19χρονο να πεθαίνει στο σημείο.

Όπως αναφέρεται το περιπολικό μετέβαινε στον σταθμό για να μεταφέρει άνδρα που συνελήφθη λίγη ώρα νωρίτερα ενώ το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή στο νοσοκομείο.

Κανένας από τους επιβαίνοντες των δυο οχημάτων δεν τραυματίστηκε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE