ΠΑΦΟΣ- ΝΕΚΡΟΣ: Τον έψαχναν οι δικοί του- Εξετάζονται όλα τα σενάρια

ΠΑΦΟΣ- ΝΕΚΡΟΣ: Τον έψαχναν οι δικοί του- Εξετάζονται όλα τα σενάρια

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από το πρωί της Τετάρτης (17/10) η έρευνες στο χώρο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 68χρονος, στο χωριό Δρίνια της Πάφου.

Νεότερες πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι ο άντρας εντοπίστηκε στις 7:00 το πρωί της Τετάρτης σε υποστατικό, ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας αναζητείτο από τους οικείους του, ενώ σημειώνεται ότι έγινε και σχετική αναφορά στις Αρχές την Τρίτη (16/10), αλλά πριν προλάβει να εκδοθεί οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση για ελλείπον πρόσωπο, βρέθηκε η σορός του άτυχου 68χρονου σε υποστατικό ιδιοκτησίας του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου ξεκίνησαν έρευνες, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 68χρονου, ενώ μέχρι τις 8:30 της Τετάρτης, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.