Επιτυχής η επέμβαση στο Λονδίνο για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Επιτυχής η επέμβαση στο Λονδίνο για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 16/10 στο Λονδίνο η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’.

Ο Μακαριότατος μπήκε στο χειρουργείο κεντρικής κλινικής της βρετανικής πρωτεύουσας λίγο μετά τις 6 το βράδυ τοπική ώρα ώστε να αφαιρεθούν με λαπαροσκοπική επέμβαση δύο μικροί όγκοι από το ήπαρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γιατροί δηλώνουν ικανοποιημένοι από την έκβαση της επέμβασης και το περιβάλλον του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου αναφέρει πως πλέον αναρρώνει στην κλινική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE