Οριστικοποιείται αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα - Αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα Υπουργοί και Υφυπουργοί
Σάρκα και οστά παίρνει αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα. Τρεις νέοι υπουργοί και μια νέα υφυπουργός αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα.

Την ημέρα που η ε/κ πλευρά θα πει ότι είναι έτοιμη, η τ/κ πλευρά θα είναι έτοιμη για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου, δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Τουφάν Ερχιουρμάν ο οποίος επισκέφθηκε το μεσημέρι το τ/κ σημείο ελέγχου το οποίο θα λειτουργήσει στο οδόφραγμα Απλικίου.
Ο κ. Ερχιουρμάν συνοδευόταν από τον «υπουργό συγκοινωνιών και έργων», τον «διοικητή» των «δυνάμεων ασφαλείας», τον «αστυνομικό διευθυντή» και άλλους στρατιωτικούς και γραφειοκράτες.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ότι στα μέσα Νοεμβρίου θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους οι 20 νέοι υπάλληλοι που βρίσκονται στη διαδικασία εξετάσεων για πρόσληψη ώστε να στελεχώσουν τα οδοφράγματα Δερύνειας και Απλικίου και τα άλλα αν χρειαστεί. (σσ: ένα από τα προβλήματα είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος και προσωπικού «τελωνειακών» και «αστυνομικών» για στελέχωση των σημείων ελέγχου»).
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




