Έτοιμη για διάνοιγμα του οδοφράγματος στο Απλίκι οι κατοχικές αρχές

Έτοιμη για διάνοιγμα του οδοφράγματος στο Απλίκι οι κατοχικές αρχές

Το Απλίκι επισκέφθηκε ο «πρωθυπουργός» Ερχιουρμάν.

Την ημέρα που η ε/κ πλευρά θα πει ότι είναι έτοιμη, η τ/κ πλευρά θα είναι έτοιμη για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου, δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Τουφάν Ερχιουρμάν ο οποίος επισκέφθηκε το μεσημέρι το τ/κ σημείο ελέγχου το οποίο θα λειτουργήσει στο οδόφραγμα Απλικίου.

Ο κ. Ερχιουρμάν συνοδευόταν από τον «υπουργό συγκοινωνιών και έργων», τον «διοικητή» των «δυνάμεων ασφαλείας», τον «αστυνομικό διευθυντή» και άλλους στρατιωτικούς και γραφειοκράτες.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ότι στα μέσα Νοεμβρίου θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους οι 20 νέοι υπάλληλοι που βρίσκονται στη διαδικασία εξετάσεων για πρόσληψη ώστε να στελεχώσουν τα οδοφράγματα Δερύνειας και Απλικίου και τα άλλα αν χρειαστεί. (σσ: ένα από τα προβλήματα είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος και προσωπικού «τελωνειακών» και «αστυνομικών» για στελέχωση των σημείων ελέγχου»).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE