Έτοιμη για διάνοιγμα του οδοφράγματος στο Απλίκι οι κατοχικές αρχές

Έτοιμη για διάνοιγμα του οδοφράγματος στο Απλίκι οι κατοχικές αρχές

Το Απλίκι επισκέφθηκε ο «πρωθυπουργός» Ερχιουρμάν.

Την ημέρα που η ε/κ πλευρά θα πει ότι είναι έτοιμη, η τ/κ πλευρά θα είναι έτοιμη για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Απλικίου, δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Τουφάν Ερχιουρμάν ο οποίος επισκέφθηκε το μεσημέρι το τ/κ σημείο ελέγχου το οποίο θα λειτουργήσει στο οδόφραγμα Απλικίου.

Ο κ. Ερχιουρμάν συνοδευόταν από τον «υπουργό συγκοινωνιών και έργων», τον «διοικητή» των «δυνάμεων ασφαλείας», τον «αστυνομικό διευθυντή» και άλλους στρατιωτικούς και γραφειοκράτες.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ότι στα μέσα Νοεμβρίου θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους οι 20 νέοι υπάλληλοι που βρίσκονται στη διαδικασία εξετάσεων για πρόσληψη ώστε να στελεχώσουν τα οδοφράγματα Δερύνειας και Απλικίου και τα άλλα αν χρειαστεί. (σσ: ένα από τα προβλήματα είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος και προσωπικού «τελωνειακών» και «αστυνομικών» για στελέχωση των σημείων ελέγχου»).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE